Tietoja meistä

Zinaida Finland Oy on suomalainen pienyritys. Arvojamme ovat eettisyys, ekologisuus ja yhteiskunnallinen vastuu. Omassa tuotannossamme, Lahdessa, valmistuu vaatteita, koruja ja asusteita. Tarjoamme työharjoittelu -ja työssäoppimispaikkoja erityistä tukea tarvitseville nuorille.

Verkkokaupassamme jälleenmyymme vastuullisesti valmistettuja tuotteita Suomesta ja maailmalta.

Yhteistyökumppanimme Nepalissa on Local Women´s Handicrafts, joka tarjoaa koulutusta ja työtä kastittomille ja vajaatyökykyisille naisille Katmandun alueella. Yritys ylläpitää myös vanhoja käsityötaitoja, kuten Lokhta paperin valmistusta ja käsinkudontaa.

Suomalaisia kestotuotteita ja asusteita saamme myyntiin Väylä ry.n yhteistyön kautta. Suomenssa vain noin 2% kehitysvammaisista henkilöistä palkkatöissä saaden siitä asianmukaista palkkaa. Väylä ry tekee arvokasta työtä tasa-arvoisemman työelämän puolesta.

Ajankohtaista tietoa ja tarinoita tuotteiden takaa löydät Zinaida Finlandin Facebook - ja instagram tileiltä.

Tarinamme

Ajatus Zinaida Finlandin perustamisesta on syntynyt useamman vuoden ja eripuolilla maailmaa tapahtuneiden kohtaamisten myötä. Suurin liikkeelle paneva voima on kuitenkin ollut halu kehittää yhteiskunnallista yritystoimintaa Suomessa.

Luomalla nuorille ja haavoittuvassa asemassa oleville naisille mahdollisuuksia toimia osana omaa yhteisöä, kehittyä työssään ja tulla taloudellisesti itsenäisemmäksi, luomme toivottavasti samalla myös uskoa ihmisyyteen.

Mongolia, Gorkhi-Tereljin kansallispuisto